SeaWorld
Door: Radon
Blijf op de hoogte en volg Arnoud
13 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Orlando
Halverwege de dag heb ik bijna alles al gezien. Alleen de pinguïns nog en zeeleeuwenshow. Mwah, ik heb een beter idee: allebei de shows nog een keer bezoeken en ook nog even de coasters opnieuw pakken. Ik kan er geen genoeg van krijgen!
Helaas is dit alweer de laatste dag in Orlando. Het pretpark hoppen zit erop. Het waren vier geweldige dagen vol entertainment, adrenaline en onvergetelijke momenten. Het heeft mijn stoutste dromen zwaar overtroffen. Definitely a little piece of heaven on earth.
13 Oktober 2011 - 19:15
Pa Ma:
We vinden het leuk om zo op de hoogte te blijven van je belevenissen, maar de taal zou wel iets netter kunnen.
Sea World lijkt ons ook fantastisch, je maakt ons wel lekker, misschien is het een idee dat je je vader en moeder een keer meeneemt naar Amerika.
natuurlijk op jouw kosten.
Vandaag verhuizen is dat ver reizen?
Hoor morgen weer van je.
Groetjes Pa en Ma. -
13 Oktober 2011 - 19:24
Gerco:
Nou, broer, klinkt allemaal heel goed. Na een wat nattige start toch nog lekker weer en elke dag vol excitement. Klinkt een weekendje Geesteren toch wat minder spannend, bedankt. Alhoewel een fotootje daar waarschijnlijk wat goedkoper is :). -
13 Oktober 2011 - 19:27
Sis:
Ja broertje, dit is echt the best.
You make me happy met deze foto's en het verslag.
Als je terug bent, ga ik zeker nog een keer de foto's door en misschien heb je ook wel een filmpje.
Erg grappig Babet heeft vandaag de film Free Willy ontdekt. Heet dat telepathie?!
En nu de auto in en een ander mooi plekje van Amerika ontdekken. Succes met rijden en blijf vooral aan de goede kant rijden!!
Wil je roadtrip zeker niet missen, dus ben morgen weer je trouwe lezeres....
Kus -
14 Oktober 2011 - 02:29
Arnoud Soet:
Hey sis.
Ik heb zat foto's en zo goed als de hele shows staan op de film. Dus komt helemaal goed. En wat betreft Babet, das denk de band tussen oom en nichtje. Same interests.. Al hoop ik niet voor je dat ze ook een keer in dr uppie naar Amerika wil, haha!
Ben je op vakantie, word je nog gecorrigeerd door je ouders... Sorry paps en mams, in mn enthousiasme gebeuren die dingen. Zal er op proberen te letten!
Nou, Geesteren is best een leuk plaatsje hoor. Volgens mij hebben we daar een keer een tiengastenweekend gevierd. :D